Χρήστες OnLine

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Οι αριστεροί ιδεολόγοι με τα δεξια πορτοφόλια. πως κοροιδεύουν τον λαο και πως τσεπώνουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρω ενω ο λαός πεινάει.

αθάνατη ξεπουλημένη αριστερά .. και θέλουν να γεμίσουν την χώρα και με λαθρομετανάστες για να πάρουν τα "χοντρά φράγκα¨που τους έχουν υποσχεθεί εβραοι και ανθέλληνες ( βλ. Σόρος )

Έκλειναν το λιμάνι και έπαιρναν 140.000 ευρώ τον χρόνο
Ωραίοι κάποιοι αριστεροί συνδικαλιστές λιμενεργάτες που έκλειναν και το λιμάνι στον κόσμο. Αν μάθαινε ο κόσμος ότι παίρνουν 140.000 ευρώ τον χρόνο θα τους είχε λιντσάρει. Γιαυτό και ορισμένοι δεν ήθελαν να γίνει η συμφωνία με τους Κινέζους. Που θα έβρισκαν τόσο μεγάλα ποσά;


Ο αριστερός Σ.Φυντανίδης παίρνει 45.000 ευρώ για κάθε εκπομπή στην ΕΡΤ

Να και ο ιδεολόγος της αριστεράς! Ο Σεραφείμ Φυντανίδης παίρνει για κάθε εκπομπή στην ΕΡΤ 45.000 ευρώ και μιλάμε για ένα concept που είναι μια συνέντευξη και κάτι ρεπορταζάκια!
Και πληρώνουμε τον Φυντανίδη και την εκπομπή του από 45.000 ευρώ σε κάθε εκπομπή.


Το δέχθηκε αυτό το πράγμα ο Φυντανίδης που ήταν ο ιδεολόγος και ο ιδρυτής της ανθελληνικής εφημερίδας "Ελευθεροτυπία"; Να παίρνει από την κρατική τηλεόραση τόσο μεγάλο ποσό σε μια περίοδο κρίσης; Η εκπομπή του κάνει τηλεθέαση κοντά στο 3%. Θα μας δείρουν καμιά ώρα με αυτά που διαβάζουν οι αναγνώστες. Κάπου θα ξεσπάσουν.


Μετά τον Παπαδόπουλο μήπως δεν ενοχλούν ούτε τα 96.000 ευρώ των Μαγγίρα;

Έπεσαν όλοι πάνω να στηρίξουν τον ...αριστερό με την δεξιά τσέπη Σπύρο Παπαδόπουλο. Συμπτωματικά είναι οι δημοσιογράφοι των ..καγιέν που λένε ότι ο γνωστός ηθοποιός δεν προκαλεί με το να παίρνει από την κρατική τηλεόραση 65.000 ανά επεισόδιο για την εκπομπή του..!!!

Δεν μας λένε όμως τι γίνεται με τις αδερφές Μαγγίρα που αμείβονται με 96.000 ευρώ το επεισόδιο για να μας μαγειρέψουν. Ο υπουργός πολιτισμού έπρεπε να είχε στείλει όλα τα στοιχεία στον εισαγγελέα.
Αν δεν παραιτείται ο πρόεδρος της ΕΡΤ ας τον στείλει στον εισαγγελέα για τα σκάνδαλα και τις συμβάσεις. Να δει για πότε θα φύγει από κρατική θέση με την σύμβαση Ρουσόπουλου που του υπέγραψε μέχρι το 2012.


αυτή είναι η αριστερά του λαού .. οι ξεφτιλισμένοι προδότες τρώνε με χρυσά κουτάλια .. θαυμάστε τους


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου