Χρήστες OnLine

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

«Παραμύθι» η μηδενική ανοχή! Πολυτεχνείο 2009: Επεισόδια έγιναν, απλά τα κανάλια τα υποβάθμισαν…


Δύο αστυνομικοί, μέλη της ομάδας Δέλτα, ξυλοκοπήθηκαν άγρια έξω από την Γενική Ασφάλεια. Επίθεση στο κτίριο της Γενικής Ασφάλειας και 13 τραυματίες αστυνομικοί, ένας με κάταγμα κάτω γνάθου! Αφήνονται ελεύθεροι οι περισσότεροι…


Τελικά αληθινό είναι ό,τι δείχνει η τηλεόραση και έτσι λοιπόν αφού είπαν τα κανάλια ότι έγιναν μικροεπεισόδια, μικροεπεισόδια ήταν… Μικροεπεισόδιο είναι να γίνεται επίθεση στο κτίριο της Γενικής Ασφάλειας, να απελευθερώνονται δια της βίας κρατούμενοι και να δέρνονται αλύπητα λίγα μέτρα από το κτίριο της Γενικής Ασφάλειας αστυνομικοί… Αυτή το φορά δεν τους σκότωσαν και δεν έκαψαν την Αθήνα και αυτό κάποιοι το θεωρούν επιτυχία. Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ! Όπως ανακοινώθηκε σε 277 προσαγωγές και 8 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για τα επεισόδια. ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ, άρχισαν να αφήνονται ελεύθεροι οι πρώτοι προσαχθέντες, οι οποίοι έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα και συνθήματα από την πλευρά των ομοϊδεατών τους που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο της Γ.Α.Δ.Α.


Πριν να ξεκινήσει η πορεία οι αστυνομικοί συνελήφθη άτομο, που είχε στην κατοχή του ένα μπουκάλι με βενζίνη, κροτίδες, μία μάσκα και σπίρτα. Ομάδα 30 ατόμων έξω από το Χίλτον πέταξε ξύλα και πέτρες εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με δύο χειροβομβίδες κρότου λάμψης και εδέχθησαν για τον λόγο αυτό δριμύτατες παρατηρήσεις από τους προϊσταμένους τους. Ακόμη κατά την διάρκεια της πορείας ομάδα ατόμων πέταξε μπογιές σε καταστήματα στην οδό Σταδίου.


Έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία πέταξαν πέτρες προς τους αστυνομικούς οι οποίοι όμως έλαβαν αυστηρές εντολές να μην απαντήσουν. Οι λεγόμενοι αντιεξουστιαστές έφτασαν στο σημείο να επιτεθούν στο κτίριο της Γενικής Ασφάλειας και πέταξαν πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν παραταγμένες στο σημείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός. Δύο αστυνομικοί, μέλη της ομάδας Δέλτα, ξυλοκοπήθηκαν άγρια στο ύψος του Εφετείου, που βρίσκεται επί της Λ. Αλεξάνδρας, και τραυματίστηκαν στο χέρι, ο ένας, και στον ώμο, ο άλλος. Στην διασταύρωση των οδών Αλεξάνδρας και Μουστοξύδη έβαλαν φωτιές. Συνολικά έχουν τραυματισθεί 13 αστυνομικοί, ένας εκ των οποίων με κάταγμα κάτω γνάθου.


Οι αστυνομικοί επίσης προσπάθησαν να συλλάβουν ένα άτομο έξω από την ΓΑΔΑ, όμως δια της βίας οι αναρχοκομμουνιστές τον πήρανε από τα χέρια τους…


Αυτή είναι η περίφημη «μηδενική ανοχή» του νέου κράτους ΠΑΣΟΚ, το οποίο έχοντας στην υπηρεσία του τα κανάλια λες και ζούμε σε καθεστώς Κίνας ή Βόρεας Κορέας είπαν ότι είχαμε… μικροεπεισόδια!


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου