Χρήστες OnLine

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Όλη η αλήθεια για τους "οπαδούς" του ΠΑΟΚ.


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟ taxalia, ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ (και προφανώς λέει αλήθεια) ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ " ΣΤΗ ΘΥΡΑ 4.

Σας γράφω τα παρακάτω λόγια αναφορικά με το περιστατικό επίθεσης οπαδών(;) του ΠΑΟΚ σε κόσμο του ΑΡΗ στη Σουρωτή:

Τα τελευταία 3 χρόνια μια ομάδα 50-100 περίπου αναρχικών (οι αυτοαποκαλούμενοι αντι-εξουσιαστές) έχει παρεισφρήσει στη θύρα4 του ΠΑΟΚ. Κάτι τέτοιο έχει γίνει και σε άλλους συνδέσμους οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων (πχ στη Θεσσαλονίκη έντονη είναι και η παρουσία τους στον ΗΡΑΚΛΗ και στον ΑΡΗ).

Η ομάδα αυτή προσπαθεί να περάσει αναρχική ιδεολογία στην κερκίδα

Ενδεικτικά περιστατικά: ανήρτησαν βουλγαρικη σημαία στην κερκίδα, παρά την αποδοκιμασία της πλειοψηφίας των οπαδών του ΠΑΟΚ ενώ σε άλλο αγώνα εμφάνισαν τουρκική σημαία την οποία αναγκάστηκαν να κατεβάσουν σε λίγα λεπτά όταν κινήθηκε εναντίον τους εξοργισμένη η πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΟΚ (αγώνας μπάσκετ ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ 2008, Πυλαία). Επίσης προσπαθούνε να αναρτήσουν πανό με αναρχικά μηνύματα (πχ υποτιμιτικές αναφορές στο Ελληνικό έθνος κ κράτος, αναφορές στον Παλαιοκώστα και σε αναρχικούς φυλακισμένους κλπ).

Η μόνιμη προσπάθεια της 50μελούς αυτής ομάδας είναι να μπορέσουν να παρασύρουν ολόκληρη την κερκίδα της θύρας4 του ΠΑΟΚ (κάτι που προς το παρόν δεν έχει επιτευχθεί).
Αντίστοιχα προσπαθούνε να αναλάβουν την διαχείριση και σε ιστότοπους συνδέσμων του ΠΑΟΚ και όταν αυτό είναι αδύνατο δημιουργούνε νέους ιστότοπους ή ιστολόγια τα οποία ελέγχουνε πλήρως και στα οποία περνάνε τα αναρχικά τους συνθήματα και τις ιδέες τους.
Για να δείτε ένα πιο χειροπιαστό παράδειγμα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.paokg4.org/ θα δείτε πολύ έντεχνα αναρχικά σήματα (όπως του black block) σε παοκτζήδηκες παραλλαγές (κάτι που δεν θα διανοούνταν κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ πριν λίγα χρόνια).

Ρίξτε και μια ματιά
-και εδώ>
-αλλά και εδώ: http://paokantifa4.blogspot.com/

Τα 50 ενεργά μέλη αυτής της ομάδας είναι προφανώς γνωστά στην αστυνομία
. Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στη θύρα4 ξέρουν πολύ καλά και τα πρόσωπα όσων δραστηριοποιούνται στην αναρχική αυτή ομάδα αυτή αλλά και τις δράσεις τους.
Μία τελευταία αποκάλυψη: Πολλές φορές παίρνουν "χάπια" στους οπαδούς λίγο πριν το "πέσιμο" , για να μην αισθάνονται ενοχή ή φόβο.Έτσι εξηγείται το απίστευτο μένος με το οποίο επιτίθενται ακόμη και σε γυναίκες, μάνες και παιδάκια. Όλοι έχουν μαζί τους το κράνος και κάποιοι φροντίζουν να "φέρουν τα υπόλοιπα" (καδρόνια, λέιζερ, σφεντόνες κλπ).
Τέλος κάποιοι ΠΑΟΚτζήδες που απλά γουστάρουν "πεσίματα" σε αντίπαλες ομάδες συντάσονται περιστασιακά με την αναρχική αυτή ομάδα, η οποία προσπαθεί να καταστεί ο επίσημος εκφραστής του ιστορικούς συνδέσμου του ΠΑΟΚ με την επωνυμία θύρα4.
....


Σχόλιο taxalia: Όλα αυτά είναι λίγο-πολύ γνωστά στη Θεσσαλονίκη. Το μόνιμα αναπάντητο ερώτημα του αγανακτισμένου αλλά και υποψιασμένου κόσμου είναι: η αστυνομία και κυρίως η δικαιοσύνη γιατί τους προστατεύουν με λύσσα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου