Χρήστες OnLine

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΕ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ


...
ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ U.M.D. ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Αυτή είναι η δουλειά των ΜΚΟ και των αριστερών ανθελλήνων
...
Ο... πολυπράγμων και επί παντός επιστητού γνώστης, με ειδικότητα τον ανθελληνισμό και την προπαγάνδιση κάθε εχθρικής προπαγάνδας και κατ' επάγγελμα "αντιρατσιστής" -που τα κονομάει χοντρά μέσω Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων- σε λίγες μέρες θα βρεθεί στο Τορόντο του Καναδά. Εκεί που χτυπάει η καρδιά της σκοπιανής προπαγάνδας κατά της Ελλάδας... Και μάλιστα καλεσμένος της... "ενωμένης μακεδονικής διασποράς"!

Ο Παναγιώτης Δημητράς του "Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι" που συντάσσεται διαχρονικά στο πλευρό σκοπιανών, αλβανών και τούρκων, που σέρνει την Ελλάδα μονίμως σε ευρωπαϊκά δικαστήρια για δήθεν καταπατήσεις δικαιωμάτων ανύπαρκτων μειονοτήτων, στις 24 Οκτωβρίου θα βρεθεί στο Τορόντο σε εκδήλωση του σκληρού πυρήνα της σκοπιανής προπαγάνδας. Στο "γκαλά" λοιπόν που διοργανώνουν οι γυφτοσκοπιανοί της διασποράς, εκτός των πανηγυριών που έχουν ετοιμάσει -όπως φαίνεται και απο τις προσκλήσεις που έχουν διανείμει!- θα μιλήσει σαν "γκεστ" ο Δημητράς!

Ο ίδιος άνθρωπος που τρέχει -με πληρωμένα φυσικά έξοδα παραστάσεως- για να ταχθεί στο πλευρό του κάθε είδους αποδεδειγμένου εχθρού της πατρίδας, ευεργετείται απο την Ελλάδα, μέσω επιχορηγήσεων και τρέχουν όλα τα κόμματα να συναντηθούν μαζί του και να αποδεχτούν τις κάθε είδους βλακείες που επικαλείται, για να δικαιολογεί το μισθό του στα ξένα κέντρα. Μάλιστα ένα εκ των προσφάτων "κατορθωμάτων" του Δημητρά είναι η διαταγή της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας προς όλους τους αστυνομικούς, να μήν αποκαλούν τους Έλληνες Τσιγγάνους ... «Γύφτους», «Αθίγγανους» κλπ. διότι αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι ρατσιστικοί και απαξιωτικοί! Το ορθόν είναι να τους αποκαλούν «Τσιγγάνους» ή «Ρομά»!!..

Η διαταγή της ΕΛΑΣ εξεδόθη στις 4 Αυγούστου 2004, δηλαδή επί ημερών Πάκη Παυλόπουλου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η κυβέρνηση Καραμανλή είναι πιό αντιρατσιστικά ευαίσθητη από την κυβέρνηση Σημίτη... Αυτή είναι η προσφορά του Δημητρά στα αφεντικά του και στον διαβόητο Σόρος! Αυτόν θα υποδεχτούν οι σκοπιανοί στο Τορόντο, σαν σύμμαχό τους ενάντια στα ελληνικά συμφέροντα!

..
Αυτά γράφαμε στον "Στόχο" πριν μιά εβδομάδα. Σήμερα ο Δημητράς έσπευσε να... συγχαρεί τον Χρυσοχοίδη για τις προχθεσινές του δηλώσεις χωρίς βέβαια να έχει αντιληφθεί ότι τις πήρε πίσω... Δείτε ΕΔΩ... Κύριε Υπουργέ Προ.Πό. αν δέχεσαι συγχαρητήρια από Δημητράδες να σκιάζεσαι... Ρώτα καμιά Υπηρεσία από αυτές που είσαι προϊστάμενος να σου πουν...

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου