Χρήστες OnLine

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Πρόσληψη μεταναστών στην ΕΛ.ΑΣ...!!!! - ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ!

Την πρόσληψη μεταναστών σε αστυνομικά τμήματα προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μετά από συνάντησή του με κατοίκους και μέλη της Επιτροπής τους 6ου Διαμερίσματος Αγίου Παντελεήμονα, της Κίνησης Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή ( κοινώς πληρωμένοι ανθέλληνες/πράκτορες ), καθώς τον πρόεδρο των Πακιστανών στην Ελλάδα, Τζαβέντ Ασλάμ ( πρακτορας/προβοκατορας).


Η συνάντηση αυτή έγινε με αφορμή την καταγγελία για τον θάνατο Πακιστανού μετανάστη μετά από κακομεταχείρισή του στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι την έχει στείλει στον εισαγγελέα για περαιτέρω διερεύνηση.


Ο υπουργός τόνισε ότι θα προχωρήσει στην πρόσληψη μεταναστών στην αστυνομία, ξεκινώντας από περιοχές που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα συνύπαρξης αλλοδαπών με γηγενείς, ώστε να αντιμετωπιστούν και τα φαινόμενα της αυξημένης εγκληματικότητας, αλλά και οι επιθέσεις ακροδεξιών ομάδων ( έτσι λέγονται οι πολίτες που δεν αντέχουν αλλο την υποβάθμιση της πόλης τους, την δημιουργία γκετο και τους λαθρομετανάστες ) σε μετανάστες.


Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πρόσθεσε ότι θα γίνουν προσλήψεις κοινωνιολόγων και ψυχολόγων στην αστυνομία, κάτι που συνέβαινε κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, αλλά αργότερα σταμάτησε.


Ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι η αστυνομία θα σταματήσει να έχει τον οποιονδήποτε ρόλο στη χορήγηση ασύλου, οι αρμόδιες επιτροπές θα καταργηθούν και η διαχείριση του πολύ σημαντικού αυτού ζητήματος θα περάσει στο υπουργείο Εσωτερικών.


ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΧΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.. ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.


ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ . ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ . Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!!

πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου