Χρήστες OnLine

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Οι κουκουλοφόροι στην εξουσία


Ενώ η «εξέγερση» (των μουσουλμάνων) ακολουθεί το δρόμο της, οι κουκουλοφόροι κάνουν επίδειξη δύναμης και καταδρομές τρομοκράτησης των (Ελλήνων) πολιτών

Περίπου 30 «νεαροί» κουκουλοφόροι επιτέθηκαν απόψε στα Εξάρχεια, με πέτρες, τούβλα και άλλα αντικείμενα εναντίον 4 αστυνομικών που εκτελούσαν πεζή περιπολία, στη διασταύρωση των οδών Σόλωνος και Ζωοδόχου Πηγής. Οι κουκουλοφόροι είχαν συγκεντρωθεί στην οδό Λόντου.

Νωρίτερα, έγινε επιδρομή αναρχικών κουκουλοφόρων στο Μετρό. Αφού μπήκαν στο τραίνο ζητούσαν πορτοφόλια και ταυτότητες από τους επιβάτες. Αφού πήραν αρκετά πορτοφόλια (για την δόση τους) εξαφανίστηκαν αφού έφυγαν σαν κύριοι από την έξοδο. Η αστυνομία που είχε ειδοποιηθεί δεν έπιασε κανέναν αφού έβγαλαν τις κουκούλες και αναμείχθηκαν με τον κόσμο.

Από τους επιβάτες στο Μετρό κανένας δεν αντέδρασε! Δεν μπορεί στα βαγόνια που βρίσκονται 500 επιβάτες να αφήνουν μια ομάδα να κάνει ότι θέλει. Δεν ειδοποιήθηκε ο μηχανοδηγός να μην ανοίξει τις πόρτες μέχρι να έρθει η αστυνομία στο Μετρό. Κανείς επιβάτης δεν τράβηξε τον μοχλό κινδύνου για να ακινητοποιηθεί ο συρμός.
Αυτά είναι ανησυχαστικά .

Αργά απόψε, ομάδα «αγνώστων», προκάλεσε υλικές ζημιές σε βιτρίνες καταστημάτων που βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης . Οι «άγνωστοι» είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, συγκεντρώθηκαν αιφνιδιαστικά στο ύψος της διασταύρωσης των οδών Μητροπολίτου Ιωσήφ και Προξένου Κορομηλά και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε βανδαλισμούς, καταστρέφοντας με βαριοπούλες και στειλιάρια εννέα βιτρίνες καταστημάτων που βρίσκονται στην περιοχή.


ΥΓ. Η νεολαία ΠΑΣΟΚ συμμετείχε επίσημα στα γεγονότα της Νίκαιας

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου