Χρήστες OnLine

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Τα ξεφτιλισμένα αναρχάκια, πήραν τις νέες τους εντολές και προξένησαν ζημιές στο κέντρο

Σοβαρά επεισόδια και καταστροφές σε τράπεζες, αλλά και στο βιβλιοπωλείο του Άδωνη Γεωργιάδη στο κέντρο της Αθήνας προκάλεσε ομάδα περίπου 40 ατόμων, που πρόσκεινται στον αντεξουσιαστικό χώρο.

Καταρχήν στόχος έγινε το βιβλιοπωλείο του βουλευτή του ΛΑΟΣ. Όπως είπε ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης στο zougla.gr «οι άγνωστοι χτυπούσαν με βαριοπούλες τη βιτρίνα με αποτέλεσμα αυτή να θρυμματιστεί, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετάξουν μέσα τις μολότοφ που κρατούσαν».

Στη συνέχεια, η ομάδα των αναρχικών κατευθύνθηκε προς τις οδούς Σόλωνος και Χαριλάου Τρικούπη, σπάζοντας και καταστρέφοντας τράπεζες και καταστήματα, ενώ στόχος τους έγιναν και σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Συνολικά προκάλεσαν σημαντικές υλικές ζημιές σε 3 τράπεζες, 2 βιβλιοπωλεία και 1 αυτοκίνητο.

Αφού προξένησαν τις ζημιές στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι, ο κόσμος που βρισκόταν γύρω, άρχισε να κινείται προς τους κουκουλοφόρους, οι οποίοι ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!!!


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ? ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΧΑΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ? ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ. ΑΚΟΥΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ?


Να η απάντηση από τον βουλευτή Γεωργιάδη

Σήμερα, 08-10-2009 και περί την 13:00΄ ώρα, το βιβλιοπωλείο του Βουλευτή Γεωργιάδη Άδωνι, έγινε -για πρώτη φορά μετεκλογικά- στόχος εγκληματικής επιθέσεως από πενήντα (50) περίπου αντιεξουσιαστές, που κρατούσαν βαριοπούλες και αιχμηρά αντικείμενα.
Χάρις όμως στην έγκαιρη παρατηρητικότητα αλλά και την κινητικότητα των υπαλλήλων και λόγω των προφυλακτικών μέτρων που έχουν υιοθετηθεί (triplex άθραυστο τζάμι και αυτόματα ρολά ασφαλείας) απεφεύχθη η καταστροφή του.


Σημειωτέον, οι εν λόγω αναρχο-κομμουνιστές συνέχισαν το καταστροφικό τους έργο σε παρακείμενα οχήματα και άλλα καταστήματα και κατόπιν διέφυγαν ανενόχλητοι προς την περιοχή των Εξαρχείων. Άντε να δούμε ποτε το κράτος θα συνεχίσει να παρέχει άσυλο στους τρομοκράτες..






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου