Χρήστες OnLine

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

KAI OI ΣΦΑΙΡΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ! ΜΑΖΕΨΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΡΕ! ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

Ένας αλβανός νεκρός κακοποιός, ένας δεύτερος τραυματισμένος από σφαίρα και μια ολόκληρη γειτονιά αναστατωμένη από πυροβολισμούς από έπεφταν σαν το χαλάζι.

Άνδρες της ασφάλειας είχαν εντοπίσει κλεμμένη μηχανή που είχε χρησιμοποιηθεί σε ληστείες και όταν οι δύο ύποπτοι πήγαν να την πάρουν, τους κάλεσαν να παραδοθούν.

Οι δύο κακοποιοί άρχισαν να πυροβολούν και οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα ο ένας από τους ενόπλους να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ ο συνεργός του, αν και χτυπημένος, κατάφερε να διαφύγει. Παρά τις έρευνες δεν εντοπίστηκε.

65 κάλυκες και τρία όπλα περισυνέλεξαν οι αστυνομικοί από την άσφαλτο επί της οδού Βεΐκου στο Φάληρο.

Η ανταλλαγή πυροβολισμών έγινε λίγο μετά τις 7 το πρωί την ώρα που οι γύρω δρόμοι ήταν γεμάτοι από πεζούς και οδηγούς που πήγαιναν στις δουλειές τους. Θρυμματισμένα τζάμια αυτοκινήτων και κατεστραμμένες βιτρίνες καταστημάτων ήταν ο απολογισμός των παράπλευρων απωλειών.

Τα στοιχεία που συνέλλεξε η αστυνομία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τους ληστές που το τελευταίο διάστημα είχαν χτυπήσει σε περισσότερα από 15 σούπερ μάρκετ σε όλη την Αττική!!!!

65 ΣΦΑΙΡΕΣ 7 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ; ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ; ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!

ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΑΛΜΠΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΝΤΑΝΤΕΥΟΥΝ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου