Χρήστες OnLine

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΡΕ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΔΙΑ, ΧΑΘΗΚΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΥΤΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ


ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΚΟΤΕΣ (30 ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΕΝΑΝ), ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΟ ΝΕΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ, ΤΟΝ ΕΒΑΨΑΝ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΠΡΕΫ, ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ, ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΚΙΝΗΤΟ, ΡΟΛΟΪ, ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΕΜΕΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΙNDYMEDIA!! ΚΑΙ ΤΟ... ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ... ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΤΑ ΔΕ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!! ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΚΟΤΩΝ, ΚΡΑΤΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΠΡΥΤΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΩΡΕ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!

Μετά τη δολοφονική επίθεση αναρχοφασιστών σε φοιτητή του ΛΑΟΣ πριν από λίγες μέρες, οι εγκληματίες του τρομοκρατικού server που εκπέμπει μέσα από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ανάρτησαν τα στοιχεία της ταυτότητάς του, την οποία έκλεψαν μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από 30 αναρχοναζίδια που επιτέθηκαν σε έναν!!!!!

Αν και αποτελεί ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ η ανάρτηση των στοιχείων του δημόσια στο διαδίκτυο, των στοιχείων ΤΗΣ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ του φοιτητή από τους εγκληματίες που λίγο έλειψε να τον δολοφονήσουν, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δηλώνει ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ να επέμβει λόγω τάχα ΑΣΥΛΟΥ.

Με λίγα λόγια Ένα δημόσιο Κτίριο για την Παιδεία μας είναι ΓΙΑΦΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΡΕΦΟΥΝ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ME TO ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ:

Δολοφονική Επίθεση σε φοιτητή του ΛΑ.Ο.Σ.!

Για άλλη μια φορά η φοιτητική παράταξη του ΛΑ.Ο.Σ., η Φ.Ο.Σ., δέχεται άγρια επίθεση από αγνώστους. Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί, στη Θεολογική Αθηνών, μέσα στο χώρο του πανεπιστημιακού ασύλου ασυδοσίας, 30 μαυροφορεμένοι δολοφόνοι επέδραμαν εναντίον 3 φοιτητών του ΛΑ.Ο.Σ., προκειμένου να "τους λιώσουν" όπως φώναζαν.

Με κράνη και μαδέρια έπιασαν έναν από αυτούς και του επέφεραν πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια με αποτέλεσμα να διακομιστεί στον Ερυθρό Σταυρό προκειμένου να του κάνουν ράμματα στο κεφάλι. Τον έγραψαν με σπρέυ, ενώ τον προειδοποίησαν πως την επόμενη φορά δεν θα του χαριστούν και θα τον σκοτώσουν.

Μετά τη ραγδαία άνοδο του ΛΑ.Ο.Σ. και την κατρακύλα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κάποιοι φοβούνται πως τα στέκια τους θα κλείσουν και ξεσπάνε σε άοπλους φοιτητές. Το σύστημα νιώθει τον κίνδυνο και αντιδρά... Ο ΛΑ.Ο.Σ. ως η μόνη παράταξη που υποστηρίζει την κατάργηση του ασύλου και την δίωξη των κουκουλοφόρων δέχεται τώρα τις συνέπειες.

Μέχρι να πέσει ο πρώτος νεκρός..

Πληροφορίες από το Stop Indymedia, Skeptomaste Ellinika και το Greek Alert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου