Χρήστες OnLine

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΟΙΞΕΙ


Ανησυχία και προβληματισμό τόσο στις αρχές όσο και σε κάθε λογικά σκεπτόμενο πολίτη προκαλεί το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Κι αυτή η ανησυχία δεν εξαντλείται στο μέγεθος της ισχύος των εκρηκτικών μηχανισμών και κυρίως αυτού που τοποθετήθηκε έξω από το χρηματιστήριο της Αθήνας…


Αλλά πρόκειται για ανησυχία που πρωταρχικά αφορά στην καθόλου τυχαία επιλογή των στόχων από τα κατευθυνόμενα χέρια των τρομοκρατών.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΣ:
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.

Γι αυτό και καθόλου τυχαία δεν επελέγησαν αυτοί οι στόχοι.
ΕΠΕΛΕΓΗΣΑΝ ΣΤΟΧΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ:
ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ.

Η φαινομενική διαφορετικότητα των δυο τρομοκρατικών οργανώσεων, υφίσταται αποκλειστικά και μόνο για να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ που οργάνωσε και κατηύθυνε το δολοφονικό χέρι των τρομοκρατών.

Όλα δείχνουν πως το κέντρο αυτό κατοικοεδρεύει εκτός συνόρων και το πιθανότερο είναι πως στηρίζεται και αξιοποιεί ένα καλά οργανωμένο δίκτυο πρακτόρων που δρα ασύδοτα στην Ελλάδα.
Στο βαθμό που αυτοί οι φόβοι επαληθευτούν, τότε είναι πλέον φανερό πως οι ασκοί του Αιόλου για ακραίες και συντονισμένες επιθέσεις με στόχο την αποσύνθεση της χώρας μας έχουν ήδη ανοίξει.


ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ…
ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΔΟΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΤΟΛΜΙΑ

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου