Χρήστες OnLine

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Δειτε το προφίλ απο τα "μπουμπούκια" αριστερούς τρομοκράτες των βορείων προαστείων.. ο αριστερος φασισμος και τρομοκρατια με την ανοχη του κρατους..

Η...τρομοκράτισσα Μυρτώ που τα είχε με τον Μάνο, σπουδάζει στο Λονδίνο και μένει στο Ψυχικό

Η τρομοκράτισσα Μυρτώ Παντέλογλου είχε σχέση με τον Μάνο Γιόσπα και κοιμόντουσαν στο ίδιο σπίτι κάτω από την μητέρα του φερόμενου τρομοκράτη Γιόσπα.
Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι φοιτήτρια και σπουδάζει στο Λονδίνο ενώ μένει στο Παλαιό Ψυχικό. Όχι μόνο εύπορη οικογένεια αλλά και με προβληματισμούς όπως λένε οι γονείς τους.
Αντί να είναι προβληματισμένα τα παιδιά που δεν έχουν μια στην τσέπη για να σπουδάσουν έχουν τα παιδιά των Βόρειων Προαστίων που μας μιλάνε για κεφάλαιο και πλουτοκρατία. Άλλο να έκαναν την περιουσία τους με δικό τους μόχθο και άλλο με τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς...



Μάνος Γιόσπας ο designer τρομοκράτης

Αυτή είναι η σχολή που πήγαινε ο Μάνος Γιόσπας και έκανε σπουδές για design. Μιλάμε για τον ...ήρεμα ήρεμα δεν είμαι τρομοκράτης! Ο ένας από τους συλληφθέντες για την συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση "Πυρήνες της φωτιάς" σπούδαζε εκεί στην σχολή "Βακαλο" και έκανε τις γραφιστικές Εφαρμογές ( graphic design ) και την Αρχιτεκτονική Εσωτερικού Χώρου ( interior design ).

Η μητέρα του είναι καθηγήτρια στο Γαλάτσι και όπως λέει όλη την αναστάτωση τους την έφερε ένα σκυλάκι(προφανώς κανένα τσιαουα) που έχουν στην αυλή και είδε τους ανθρώπους της αντιτρομοκρατικής. Είναι τα παιδιά των Βορείων Προαστίων που πήγαιναν στα Εξάρχεια για να ξεδώσουν...


Νάτος και ο αλβανός της παρέας.. είπαμε, χωρίς την βοήθεια των αλβανών δολοφόνων δουλειά σωστή δεν γίνεται..Ο Μπολάνο συνδέει τις τρομοκρατικές ομάδες ακόμα και την ρουκέτα του "Επαναστατικού αγώνα";

Ο 27χρονος Αλβανός Μπολάνο (αδερφός του καταζητούμενου Νταμιάνο) φέρεται -σύμφωνα με τις αρχές - ότι είναι ο άνθρωπος που έφερνε λαθραία τα όπλα και τις ρουκέτες από τα σύνορα με δική του ομάδα και προμήθευε τρομοκρατικές οργανώσεις και μέλη του "Επαναστατικού αγώνα"!

Η αντιαρματική ρουκέτα RPG που χτύπησε την "Αμερικανική Πρεσβεία" είναι από τον Μπαλάνο σύμφωνα με τις αρχές όπως και άλλα όπλα που ήρθαν στα χέρια τρομοκρατικών ομάδων. Οι αρχές θεωρούν ότι αυτό το πρόσωπο συνδέει κάποιες ομάδες και είναι ένας από τους υποκινητές των επεισοδίων τον Δεκέμβριο όταν δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος!

Όλα έχουν μια συνέχεια και ξεκινάνε κυρίως μετά τον Δεκέμβριο με επιθέσεις στα Εξάρχεια(Μαντζούνης κ.α.) αφού από τότε και μετά αρχίζουν και οι δολοφονικές απόπειρες και οι εγκληματικές επιθέσεις. Οι δολοφόνοι της ΣΕΧΤΑ δεν είναι "ιδεολόγοι" αλλά εγκληματίες νεαρής ηλικίας. Και υπάρχουν οι συνδετικοί κρίκοι...



Τα παιδιά της οργάνωσης μέναν όλα στο Ψυχικό και στο Χαλάνδρι ενώ γνωριζόντουσαν αφού ήταν συμμαθητές σε ιδιωτικό σχολείο στα Βόρεια Προάστια.

Εκτός του σχολείου, τα παιδιά, γιατί μην το ξεχνάμε περί παιδιών πρόκειται ήταν τα περισσότερα μαζί στο Πολυτεχνείο Αθηνών. Περιμένουν τα εντάλματα για να αρχίσουν να ψάχνουν για τους άλλους έξι, που έμπαιναν στο σπίτι, οι αστυνομικοί. Οι έξι βρίσκονται σύμφωνα με την αστυνομία σε χώρους, εντός Αττικής που δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι αστυνομικοί, καταλήψεις ή Πανεπιστήμια... Αυτό μήπως είναι και αφορμή για το άσυλο;

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.. ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΤΩΡΑ .. εχει χαθει καθε εννοια δημοκρατίας και λογος υπαρξης του ασυλου. Το χρησιμοποιουν ΜΟΝΟ οι ανθέλληνες δολοφονοι αριστεροί τρομοκράτες και οι πρεζέμποροι.


ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΤΩΡΑ

1 σχόλιο:

  1. μπραβο φασιστοειδη..αρση του ασυλου..ποτε θα γινει αρση της μαλακιας για να ξελαμπικαρετε δεν ξερω.δεν κοιτατε ολοι οι εθνικιστες φασιστες που ηρθατε απτα βαθη της ασιας και τα βουνα και καθησατε στην Αθηνα.Για αυτο δεν μπορουμε να παρουμε ανασα.Εξω οι φασιστες απτην Ελλαδα.

    υγ:Επειδη ειδα οτι εχετε προβλημα με τους Αλβανους.Δεν εξηγειτε αλλιως.Μαλλον σας πηδανε τις γκομενες,τους γκομενους ή οτι εχετε τελος παντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή