Χρήστες OnLine

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ!!!

Από τον ΣΤΟΧΟ

...
Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του "ΣΤΟΧΟΥ" στις 30 Ιουλίου προκάλεσε κοινοβουλευτική παρέμβαση και Εισαγγελική έρευνα, σχετικά την περιφερόμενη σημαία της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ αυτοαποκαλούμενης "τουρκικής ένωσης Ξάνθης" σε πανηγύρια και συγκεντρώσεις. Η φωτογραφία είχε δημοσιευθεί μαζί με άλλες που έδειχναν ξεκάθαρα την αποθράσυνση των εγκάθετων του τουρκικού προξενείου. Σύμφωνα όμως με την υπ' αριθμ.πρωτ. 1122/14-08-2009 έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ξάνθης που κινοποιήθηκε και στην Βουλή με την υπογραφή μάλιστα του Υπουργού Δικαιοσύνης προκύπτει ότι "τα διαλαμβανόμενα ουδέποτε έχουν λάβει χώρα..." Δηλαδή απλά η παραπάνω φωτογραφία ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ!

Περισσότερα για το θέμα (που ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕ ΕΤΣΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ) στον "Στόχο" που κυκλοφορεί. (Να προσθέσουμε ότι βρήκαμε και το ΑΣΤΕΙΟ ΠΑΤΗΜΑ που βρήκαν οι Εισαγγελείς για να εξαγάγουν τα... συμπεράσματα τους... Έρχονται κι άλλα σύντομα!)

"ΣΤΟΧΟΣ"



ΕΨ:

Η ιστορία του Συνδέσμου αποτελεί μια κλασσική περίπτωση της προβληματικής φύσεως του Ευρωπαικού Δικαστηρίου Ανρθωπίνων Δικαιωμάτων. Το εφετείο Θράκης διέταξε την διάλυση του συνδέσμου διότι λειτουργεί ενάντια στα Ελληνικά εθνικά συμφέροντα. Ο Σύνδεσμος προσέφυγε στο Ευρωπαικό Δικαστήριο και δικαιώθηκε οριστικά. Η παρούσα φωτογραφία αποδεικνύει ότι ο σύνδεσμος συνεχίζει να λειτουργεί δημιουργώντας μια άκρως γελοία κατάσταση όπου το Ελληνικό κράτος ακολουθεί της υποδείξεις του Ευρ. Δικαστηρίου, αγνοεί τις αποφάσεις του Ελληνικού Δικαστηρίου, και ψεύδεται επισήμως.

Παίρνουμε χάπια για την πίεση και διαβάζουμε το θριαμβευτικό άρθρο της Ελευθεροτυπίας από την δικαίωση του Συνδεσμου στα ευρωπαικά σαλέ!

"Οι ευρωδικαστές, ανάμεσά τους και ο Ελληνας .. αλλά και ο Κύπριος ... έκριναν ότι η Ελλάδα, απαγορεύοντας τη νόμιμη λειτουργία των παραπάνω σωματείων, παραβιάζει το δικαίωμα του συνέρχεσθαι και συνεταιρίζεσθαι, όπως αυτό κατοχυρώνεται στο άρθρο 11 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Στο σκεπτικό των αποφάσεων, που είναι αφοπλιστικό για τις ελληνικές θέσεις, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «ακόμη και αν θεωρηθεί ότι πραγματικός σκοπός των παραπάνω ενώσεων ήταν να προωθήσουν την ιδέα της ύπαρξης μιας εθνικής μειονότητας στην Ελλάδα, αυτό δεν μπορεί να αποτελεί απειλή για μια δημοκρατική κοινωνία».

Παραδέχεται όμως ότι αν και ορισμένες απόψεις ή λέξεις που χρησιμοποιούνται από κάποιους, μπορούν να φανούν σοκαριστικές ή απαράδεκτες στις Αρχές, εν τούτοις η διάδοσή τους δεν θα πρέπει να θεωρείται αυτομάτως απειλή για τη δημόσια τάξη και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

Ωστόσο, ήδη από το 2001 είχε εκδοθεί και άλλη απόφαση-καταδίκη για την άρνηση της Ελλάδας να αναγνωρίσει τη λειτουργία του σωματείου «Στέγη μακεδονικού πολιτισμού», από μειονοτικούς κατοίκους της Φλώρινας, με το σκεπτικό ότι υποδηλωνόταν πρόθεση αμφισβήτησης της εδαφικής ακεραιότητας της Ελλάδας."

Το Ευρωπαικό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχει δύο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: H νομιμότητα του είναι εξαιρετικά αμφίβολη όταν δεν υπάρχει Νομικό πλαίσιο και Σύνταγμα που να εκφράζει την ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΣΗ (consent) του λαού επί του οποίου εξουσιάζει. Το δικαστήριο αποφασίζει με βάση μια απλή σύμβαση. Επιπλέον η σύμβασή αυτή είναι εξειδικευμένη και αφορά μόνο τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αυτό σημαίνει ότι το δικαστήριο φορά παρωπίδες και αγνοεί το Διεθνές Δίκαιο που αφορά διακρατικές συμφωνίες και άλλα θέματα. Στην προκειμένη περίπτωση αυτό είναι εμφανές από την πλήρης αδιαφορία προς την Συνθήκη της Λωζάνης που καθιέρωσε την ταυτότητα των εμπλεκομένων. Το συγκεκριμένο δικαστήριο είναι ανίκανο και αναρμόδιο να εξετάσει το ζήτημα της εθνικής ασφάλειας διότι αυτό δεν συγκαταλέγεται στις οδηγίες της Ευρωπαικής σύμβασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Γι αυτό τον λόγο δεν βλέπει καν τους κινδύνους που επιφυλάσει για την χώρα μας ο σύνδεσμος και η προπαγάνδα που ασκεί επί των Ελλήνων πολιτών της Θράκης. Έχει μάλιστα το θράσος να μας υποδείχνει ποιές ενέργειες και λέξεις πρέπει να θεωρούμε απειλητικές.

Πρέπει να γνωρίζουμε πολύ καλά πως η Ευρωπαική Ένωση καθώς και οι ψευδοοργανισμοί και τα ψευδοδικαστήρια της είναι ανύπαρκτα σε θέματα που ξεφεύγουν απο τα οικονομικά. Δίχως την στήριξη μιας υπερδύναμης όπως συνέβει με το δικαστήριο της Χάγης, τα δικαστήρια αυτά αποτελούν απλά θέατρο σκιών.

Αν η Ε.Ε. θέλει να παίξει σοβαρά γεωπολιτικά παιχνίδια, διότι περί τούτου πρόκειται, καλά θα κάνει να αρχίσει από την Τουρκία. Ένα κράτος που καταλαμβάνει το ένα τρίτο μέλους της Ε.Ε., αμφισβητεί συστηματικά και έμπρακτα τα κυριαρχικά δικαιώματα άλλου μέλους, και διατηρεί μια ολόκληρη στρατιά με στόχο την κατάληψη του.

Που ήταν άραγε οι κύριοι Ευρωπαίοι στα Ίμια, που ήταν στην Κύπρο; Και εμείς λοιπόν τους στέλνουμε τα χαιρετίσματά μας. Αν δεν τους αρέσουν αυτά, τότε αφήνουμε όσους θέλουν να αυτοπορσδιοριστούν ως Τούρκοι και τους απελαύνουμε στην Τουρκία, ή την Γερμανία η όπου αλλού τους θέλουν. Διότι με βάση την Συνθήκη της Λωζάνης πρέπει να υπάρχει ισορροποία μεταξύ των μειονοτήτων στην Πόλη, την Ίμβρο και την Τένεδο με τους 110,000 μουσουλμάνους στην Δυτική Θράκη. Που είναι άραγε όλοι αυτοί οι άνθρωποι σήμερα. Σίγουρα πάντως όχι στην Τουρκία. Αυτά τα απλά πράγματα θα έπρεπε να υποστηριζει μια σοβαρή Ελληνική κυβέρνηση και όχι να παίζει κρυφτούλι γύρω από την λειτουργία του παράνομου Συνδέσμου!

Τα ίδια ισχύουν και για τα Ην. Έθνη!

Προς τα παλληκάρια στην Ελευθεροτυπία... οι φερετζέδες σας διακρίνονται από μίλια μακρυά. Εκτός βέβαια και αν πρόκειται για μαστίγια...

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου