Χρήστες OnLine

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Αλβανός έδεσε τον γιο του και τον έσερνε με το αυτοκίνητο

Σοκ. Αλβανός πα-τέρας έδεσε τον γιο του με σκοινί στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και τον περιέφερε στους δρόμους για… παραδειγματισμό!


Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα, στη Λάρισα. Ο ελαιοχρωματιστής, έχοντας καταναλώσει άφθονο αλκοόλ, άρπαξε με τη βία τον πρωτότοκο γιο του, ηλικίας μόλις 14 ετών, τον έδεσε από τους ώμους με χοντρή τριχιά, την άκρη της οποίας στην συνέχεια έδεσε στο αυτοκίνητο, και τον ανάγκασε να τρέχει πίσω από το ΙΧ, προς… συμμόρφωση, επειδή, όπως ισχυρίστηκε, δεν υπάκουε στις εντολές του.


Περαστικοί, που έγιναν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, ειδοποίησαν την αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη.

Ακόμη και κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ο πατέρας ήταν αμετανόητος. Μιλώντας στους αστυνομικούς, είπε ότι το παιδί ήταν απείθαρχο, δεν τον άκουγε και έλεγε ψέματα, και μάλιστα απάντησε ότι, αν χρειαζόταν, θα το ξανάκανε!

Σήμερα, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.

Τα καθίκια τύπου μπαμπά στην Λάρισα που έσερνε το παιδί του με το αυτοκίνητο δεν θέλουν έλεος

Δεν θέλει έλεος ο πατέρας που έσερνε το παιδί του δεμένο στο αυτοκίνητο του! Αν αυτή την τιμωρία θεωρεί ο Αλβανός πατέρας ότι έπρεπε να δώσει στο παιδί του και να το σέρνει στην πυλωτή της οικοδομής δεμένο σε αυτοκίνητο πως πρέπει να τον τιμωρήσουμε εμείς τον μπαμπά του; Να τον δέσουμε στο κελί του Κορυδαλλού και να τον βάλουμε να κάνει ...μπάνζιγκ τζάμπινγκ;
Κατευθείαν μέσα να μπει...

..και δεν χρειάζεται να βγει παρά μόνο μετά από 10 χρόνια όταν το παιδί του θα έχει γίνει 24 ετών και θα μπορεί να τον αντιμετωπίσει αν ο θρασύς τολμήσει να του κάνει κάτι.

Μην τον αφήσετε. Απελάστε τον ή κλείστε τον μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου