Χρήστες OnLine

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Ρε τι κάνει το 3%... οι ανθέλληνες έγιναν ξαφνικά "πατριώτες"


Δεν ξέρω εάν υπέπεσε στην αντίληψή σας, αλλά οι "συνιστώσες" του Σύριζα εξαφανίστηκαν ή τις "εξαφάνισαν". Που είναι οι "κορώνες" για τους λαθρομετανάστες και τη "Δημοκρατία της Μακεδονίας"; Οι "αντιρατσιστικές δράσεις"; Που είναι ο Αλαβάνος που συνέκρινε τα γκαζάκια και τις κουκούλες με τη βία (ή μήπως βια) του Εθνικού Ύμνου; Που είναι η κακομοίρα Κ. Κούνεβα ή η "αγωνίστρια" δασκάλα Σ. Πρωτονοτάριου; Που είναι ο "αντιρατσιστής" Γιαννόπουλος, ο θυρωρός του Εφετείου Κούρκουλος, η Λεγάκη, η Κούρτοβικ και η παρέα τους; Που είναι η Οικολογική Παρέμβαση;


Είδατε τι κάνει ο αγώνας για το 3%. Όλα κι όλους τα εξαφανίζει! Άσπρος σίφουνας AZAX! Μέχρι κι ο αντι-τηλεοπτικός Αλαβάνος εξαφανίστηκε και ξανα-θυμήθηκαν το πρόσωπο που "πουλάει". O cool Alexis! Ο οποίος, για να είμαστε δίκαιοι έκανε καλή εμφάνιση στην τηλεμαχία σε σχέση με τα υπόλοιπα "ερείπια". Και το πιο υπέροχο; Οι νεροκουβαλητές πασόκοι blogger του Γιωργάκη ξέροντας ότι η μη είσοδος του Σύριζα στη Βουλή σημαίνει πιθανά αυτοδυναμία τους κατηγορούν για εθνικόφρωνες πατριδοκάπηλους!!!!! Τι άλλο θα ακούσουμε!


Τα ίδια κι οι Οικολόγοι. Πάει ο Τρεμόπουλος.... Εξαφανίστηκε. Άλλωστε τον βάραιναν πολλά. "Μακεδονικό Λεξικό" παρέα με Βοσκόπουλο, Τριαρίδη, Ουράνιο Τόξο. Ενώ ο Χρυσόγελος, ε; Άφθαρτος! Μόνο οικολόγος! Βέβαια, "θέλει ο (οικολόγος) να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει". Και δεν αναφέρομαι σε κάτι αφηρημένο, αλλά σε δηλώσεις του πριν γίνει "αρχηγός" και προκηρυχθούν εκλογές.


Τελικά το βρήκαμε το φάρμακο για τους ανθέλληνες και τους ταραξίες. Εκλογές και γίνονται με μιας "φιλήσυχοι πατριώτες"!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου