Χρήστες OnLine

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

"Στο δόκανο των αρχών τα «ανθρωπόμορφα κτήνη» της Άρτας"


Σε συνέχεια των νέων ΕΔΩ και ΕΔΩ ..



"Στη σύλληψη των τριών εκ των τεσσάρων ανθρωπόμορφων «τεράτων» προχώρησε η αστυνομία της Άρτας καθώς από προχθές έχει στα χέρια της τους βιαστές της 35χρονης κοπέλας από την Άρτα.

Το περιστατικό του βιασμού της κοπέλας που αντιμετώπιζε διανοητικά προβλήματα, είχε λάβει χώρα στις 20 Μαρτίου του 2009 και είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.Τότε τέσσερα άτομα, όπως αποδείχθηκε Ρουμάνοι, είχαν μπει στο σπίτι που έμενε η 35χρονη μαζί με τον 86χρονο πατέρα της, είχαν βιάσει την κοπέλα και είχαν ξυλοκοπήσει άγρια τον ηλικιωμένο ο οποίος ένα μήνα μετά υπέκυψε στα τραύματά του.Η αστυνομία προχθές οδηγήθηκε μετά από αρκετούς μήνες στην σύλληψη των κακοποιών που όπως αποδείχθηκε είναι τέσσερις Ρουμάνοι αλλά από αυτούς συνελήφθησαν οι τρεις καθώς ο ένας κατάφερε να διαφύγει πιθανώς στη χώρα του.

Οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας παρακολουθούσαν από καιρό τις κινήσεις των δύο Ρουμάνων για τους οποίους υπήρχαν σχετικές πληροφορίες, ενώ το «κλειδί» για να «δέσουν» την υπόθεση του βιασμού και του ξυλοδαρμού ήταν ο εντοπισμός της καραμπίνας που είχαν κλέψει από τον 86χρονο.Τα ξημερώματα της Τρίτης οι αστυνομικοί εντόπισαν το όπλο στο σπίτι όπου διέμεναν οι δράστες, κοντά στο σπίτι του 86χρονου και της 35χρονης κόρης του. Οι δύο Ρουμάνοι συνελήφθησαν και ομολόγησαν τις πράξεις τους υπό την πίεση των αστυνομικών. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Άρτας Γιώργο Ντοκουμέ, υπέδειξαν και τους δύο συνεργούς τους.Ο τέταρτος δράστης που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έχει διαφύγει στη Ρουμανία δεν αποκλείεται σύντομα να έρθει στην Ελλάδα εφόσον συλληφθεί αφού ήδη οι αρχές έχουν κινήσει τις διαδικασίες για την έκδοσή του.Οι δύο από τους τρεις δράστες συνελήφθησαν στην Άρτα, ενώ ο τρίτος είχε συλληφθεί πριν από λίγο καιρό στον Πειραιά αφού δεν είχε μαζί του άδεια παραμονής και αναμένεται να έρθει στην Άρτα τις επόμενες ώρες για να απολογηθεί στον εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση.



Υπόθεση που συγκλονίζει

Μετά την προανάκριση των δύο δραστών αποδείχθηκε πως το κίνητρο της εγκληματικής ενέργειας ήταν αρχικά το οικονομικό. Όμως τα ανθρωπόμορφα κτήνη δεν σταμάτησαν εκεί αφού προχώρησαν και στον βιασμό της 35χρονης, αλλά ξυλοκόπησαν και άγρια μέχρι θανάτου τον 86χρονο πατέρα της.

Ο αστυνομικός Διευθυντής της Άρτας κ. Ντοκουμές χαρακτήρισε τους δράστες θρασύτατους, αφού όπως είπε συνέχιζαν να διαμένουν στην Άρτα και να προχωρούν σε κλοπές.Το βράδυ της 20ης Μαρτίου που μπήκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου, στο χωριό Γκρίμποβο του δήμου Βλαχέρνας Άρτας, φορούσαν γάντια και δύο από αυτούς είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους με κουκούλες. Ακινητοποίησαν και χτύπησαν βίαια τον 86χρονο και στη συνέχεια τον έδεσαν και πήγαν στο διπλανό δωμάτιο, όπου βίασαν την 35χρονη.

Αμέσως μετά χτύπησαν ξανά τον 86χρονο και άφησαν και τους δύο αβοήθητους, ώσπου αρκετές ώρες αργότερα η κοπέλα κατάφερε να λυθεί και να καλέσει σε βοήθεια. Και οι δύο διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο της Άρτας, ωστόσο ο ηλικιωμένος υπέκυψε στα τραύματά του ένα μήνα μετά.Από το σπίτι οι δράστες εκτός από το κυνηγετικό όπλο του 86χρονου άρπαξαν λίγα χρήματα, τρόφιμα και ποτά.


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ"
http://epirusgate.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου