Χρήστες OnLine

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Κατασκοπεία σε βαθμό κακουργήματος! Απελάστε ΤΩΡΑ τον τούρκο πρόξενο

Ο ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ!

Προφυλακίστηκε ο 30χρονος μουσουλμάνος, που συνελήφθη να φωτογραφίζει στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Σαμοθράκη. Μετά από έρευνα της Αστυνομίας που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν εκατοντάδες φωτογραφίες από στρατιωτικές εγκαταστάσεις της χώρας. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χθες 31 Ιουλίου στον ανακριτή Αλεξανδρούπολης με την κατηγορία της κατασκοπείας σε βαθμό κακουργήματος.

Ο κατηγορούμενος κατά την προανάκριση είχε ομολογήσει ότι συνεργαζόταν με τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας. Ο συλληφθείς κατάσκοπος, συνεχίζει να ανακρίνεται και συνεχίζει να παραδίδει πάρα πολύ σημαντικά δεδομένα για «πολλά θέματα» που αφορούν και την δράση του Γεν. Προξενείου της Τουρκίας στην Κομοτηνή. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδος ΕΘΝΟΣ, Αξιωματικός, που ήταν παρών στις ανακρίσεις στην Αλεξανδρούπολη, απέδωσε στον συλληφθέντα τη φράση «δούλευα για τη μητέρα πατρίδα μου, την Τουρκία».

Στον ανακριτή μετά από τις συμβουλές που του έδωσαν άλλαξε γραμμή και ισχυρίσθηκε ότι φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις για επαγγελματικούς λόγους(;) και για… χόμπι! Ο 30χρονος είχε καταθέσει ότι έχει εκτελέσει μέχρι σήμερα 8 ειδικές αποστολές στη Σαμοθράκη, για λογαριασμό δύο ατόμων που όπως ισχυρίστηκε δεν… τους γνωρίζει!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ? ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ? ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου