Χρήστες OnLine

Κυριακή, 19 Ιουλίου 2009

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΑΠΟΝΤΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΔΕΝ ΠΗΓΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ… ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ! ΤΟ “INDYMEDIA” EIXE ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ!

Εκατοντάδες εθνικιστές και πατριώτες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας και διαδηλώνουν κατά των Σκοπιανών προκλήσεων, φωνάζοντας το σύνθημα «Η Μακεδονία είναι Ελληνική» και δίνοντας απάντηση στους προσκυνημένους του πολιτικού κατεστημένου, που αποδέχθηκαν την πρόκληση να προσγειωθεί Σκοπιανό αεροπλάνο με την ένδειξη «Μακεδονία» στην Ελλάδα. Παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες της πολιτικής εξουσίας, που καλλιέργησε κλίμα τρομοκρατίας κατά της συγκεντρώσεως, αλλά και τους κομματάρχες των ψευτοεθνικιστών, που λείπουν από την συγκέντρωση, η συγκέντρωση γίνεται και αποτελεί μία δυναμική απάντηση του εθνικιστικού-πατριωτικού χώρου σε αυτούς που είτε μαγειρεύουν τον συμβιβασμό, είτε έχουν αποφασίσει να τον αποδεχθούν έχοντας μάλιστα το θράσος και να κάνουν πολιτική εκμετάλλευση του θέματος παριστάνοντας τους ασυμβίβαστους…

INDΌ,τι και να κάνουν δεν θα τους περάσει!ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Ό,τι χαρτιά και να υπογράψουν η Ιστορία θα τα πετάξει στα απορρίμματα… Ακόμη και ένας ΕΛΛΗΝΑΣ να μείνει, η Μακεδονία η Γη του Αλεξάνδρου, θα παραμείνει μία και μόνον ΕΛΛΗΝΙΚΗ!


Αυτή τη στιγμή στην πλατεία της Φλώρινας εκατοντάδες νέοι τραγουδούν το εμβατήριο Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα…Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου