Χρήστες OnLine

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΝΕΑ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΝΑΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα και στη Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια της αντιρατσιστικής πορείας των «αντιεξουσιαστών». Η πορεία ξεκίνησε από την Καμάρα, πέρασε από την οδό Αγίας Σοφίας, πήγε στην Αμερικανική πρεσβεία και από την οδό Τσιμισκή και Εγνατία. Παρούσα από απόσταση κατόπιν εντολών ΑΝΩΘΕΝ Η Αστυνομία.


Έτσι χωρίς κανένα εμπόδιο ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΠΑΛΙ τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου! Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι από το Zougla.gr

NAOS1

NAOS2



ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΖΩΩΝ. ΟΤΑΝ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΨΕΥΤΟ-ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΣΚΙΣΑΝΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ, ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ.


ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΙΕΡΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ. ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ.. ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου