Χρήστες OnLine

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Όπλα, ναρκωτικά και… ηλεκτρονικός υπολογιστής σε οικίες λαθρομεταναστών

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε αστυνομικός από «οικονομικό μετανάστη» στην οδό Σαχτούρη. Στην Βερανζέρου όμως, συνδικαλιστές του ΚΚΕ… διαμαρτυρήθηκαν για τη σύλληψη των λαθρομεταναστών και προσπάθησαν να εμποδίσουν την επιβίβασή τους στις κλούβες της Αστυνομίας.

Εκτός από ποσότητα ηρωϊνης καθώς και μαχαίρια που βρέθηκαν σε διαμερίσματα της οδού Σαχτούρη, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν και ηλεκτρονικό υπολογιστή στην οδό Βερανζέρου με τον οποίο σύμφωνα με την Αστυνομία κάποιοι κατασκεύαζαν πλαστά διαβατήρια. Συνολικά συνέλαβαν 86 λαθρομετανάστες, ένας εκ των οποίων επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικό χωρίς να καταφέρει να τον τραυματίσει.


Σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ αναφέρει: “Δεν είναι «προνόμιο» μόνο των μεταναστών η εγκληματικότητα, ούτε είναι εγκληματίες η πλειοψηφία όλων αυτών που συλλαμβάνονται και εκδιώκονται. Η κυβέρνηση εκμεταλλεύεται τη δικαιολογημένη αγανάκτηση των κατοίκων από τη δράση εγκληματικών στοιχείων, για να επιβάλλει συλλήβδην την αντιλαϊκή πολιτική της”. Μέλη του ΠΑΜΕ δημιούργησαν μικροεπεισόδια προσπαθώντας να αποτρέψουν τις συλλήψεις, συνεπείς στο διεθνιστικό δόγμα τους που βρίσκεται αλληλέγγυο προς τους λαθρομετανάστες αλλά όχι προς τους Έλληνες εργαζόμενους…..


ακουστε τι λεει το ΚΚΕ.... ακουστε τους αριστερους που τρωνε με χρυσα κουταλια.. Φυσικο ειναι ομως να τα λενε αυτα.. μιας και αυτες ειναι οι εντολες των ανθελληνων που εκτελουν.....


τα παντα για τους παρανομους ΚΑΙ ΤΠΤ ΓΙΑΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ που σαπιζει καθημερινα απο τα γκετο των λαθρομεταναστων, τα ναρκωτκα που πουλανε στους νεους μας , απο την εγκληματικοτητα των αλλοδαπων και τους πρακτορες που δρουν αναμεσα τους , δημιουργωντας προβοκατσια και σαμποταρωντας τον τουρισμο καιγοντας δαση και ανθρωπους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου