Χρήστες OnLine

Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Επιχείρηση εκκένωσης Εφετείου: ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ.ΦΥΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ 100 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.


n21

Όλα ξεκίνησαν μετά την συγκέντρωση της 9ης Μαΐου… Η πυροσβεστική έβαλε γύρω-γύρω από το κτίριο στρώματα!
Στο τελευταίο στάδιο βρίσκεται αυτή τη στιγμή η επιχείρηση εκκενώσεως του κτιρίου του παλαιού Εφετείου. Παρ’ όλες τις τόσες καταγγελίες για διακίνηση ναρκωτικών, κλοπές, ληστείες κλπ. δεν έγινε καμμία σύλληψη για τα κακουργήματα αυτά!


Οι εγκληματίες έφυγαν σαν κύριοι χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, εκτός από χασισοφυτεία μέσα υπήρχε και πρόχειρο εργαστήριο κατασκευής σκληρών ναρκωτικών και αυτός ακριβώς ήταν ο λόγος για τον οποίον έμπαιναν συχνά οι φωτιές στους επάνω ορόφους.

Θυμίζουμε ότι για το ζήτημα της απαράδεκτης αυτής κατάστασης η Χρυσή Αυγή της οποίας τα γραφεία είναι ακριβώς απέναντι είχε δώσει κυριολεκτικά μάχη ενάντια στις οργανωμένες αναρχοκομμουνιστικές συμμορίες, που προστάτευαν με κάθε τρόπο τους αλλοδαπούς εγκληματίες εν ονόματι του αντιρατσισμού.
Το Εφετείο εκκενώθηκε και ήδη αυτή τη στιγμή συνεργεία απολυμάνσεως, καθώς και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται παρούσες. Ασφαλώς και θα βγουν κάποιοι πολιτικάντηδες στα τηλεπαράθυρα των αφεντικών τους και θα πουν ότι αυτό έγινε κατόπιν δικών τους πιέσεων! Εμείς απλά σας θυμίζουμε ότι η κινητικότητα στο ζήτημα για εκκένωση του κτιρίου άρχισε μετά την συγκέντρωση της 9ης Μαΐου και τα επεισόδια που έγιναν σε αυτή.

Το πλέον αστείο της όλης υποθέσεως η πυροσβεστική έκανε μια γιγαντιαία επιχείρηση και έστησε γύρω-γύρω από το κτίριο του παλαιού Εφετείου φουσκωτά στρώματα μήπως και έχει ξεμείνει κανένας λαθρομετανάστης και φοβηθεί βλέποντας τους αστυνομικούς και πηδήξει από το μπαλκόνι. Το κράτος μας ξεπερνά πλέον κάθε όριο «ανθρωπισμού» και μπορεί δικαίως να καυχάται ότι είναι σε όλες τις περιπτώσεις αντιρατσιστικό…


ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΝΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΚΟΥΠΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΑΛΛΟΙ ΠΗΓΑΝΕ ΠΡΟΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΣΤΕΝΑ,ΕΝΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΓΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ Ε.Ε...


Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ,ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ.

ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ.

ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ...ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου