Χρήστες OnLine

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Συλλήψεις λαθρομεταναστών κάθε μέρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΡΑ



Σε νέες συλλήψεις λαθρομεταναστών κατά την προσπάθειά τους να εισελθουν πάράνομα στη χώρα ή να εξέλθουν λαθραία από αυτήν προχώρησε το Λιμενικό Σώμα.

Πρώτες πρωινές ώρες στις ακτές της νήσου Παναγιάς Οινουσσών Χίου το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου συνέλαβε είκοσι δύο αλλοδαποούς μεταξύ των οποίων δύο γυναίκες και τέσσερα παιδιά, στερούμενους νομιμοποιητικών εγγράφων.

Κατά δήλωσή τους είχαν ξεκινήσει από τα απέναντι τουρκικά παράλια, με σκοπό την παράνομη είσοδό τους στη χώρα.

Το ίδιο πρωί στην Πάτρα το προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής εντόπισε και συνέλαβε τρείς αλλοδαπούς και τον 40χρονο διακινητή τους.

Οι αλλοδαποί, που στερούνταν των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων βρίσκονταν επιμελλώς κρυμμένοι εντός του χώρου της καμπίνας φορτηγού - ψυγείου που οδηγούσε ο 40χρονος και σκοπό είχαν την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης, εντός του εν λόγω οχήματος εντοπίστηκαν δύο πλαστικές συσκευασίες, εκ των οποίων η πρώτη περιείχε τρία φιξάκια με ηρωίνη μεικτού βάρους 2,8 γραμμαρίων ενώ η δεύτερη ηρωίνη μεικτού βάρους 3,3 γραμμαρίων.

Ακολούθως, μετά από διενέργεια σωματικού ελέγχου στον οδηγό του φορτηγού οχήματος, βρέθηκαν στην κατοχή του δύο πλαστικές συσκευασίες, εκ των οποίων η πρώτη περιείχε ένα φιξάκι με ηρωίνη μεικτού βάρους 3 γραμμαρίων ενώ η δεύτερη, όπιο μεικτού βάρους 3,4 γραμμαρίων.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου