Χρήστες OnLine

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΚΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΙΤΑΛΙΑ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ...



Στις 8 Μαΐου η κυβέρνηση Μπερλουσκόνι στην Ιταλία πέρασε ένα Νόμο για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης στην χώρα με άμεση ισχύ από την επομένη, που ορίζει μεταξύ άλλων:

1)Όποιος λαθρομετανάστης στο εξής μπαίνει παράνομα στη χώρα τιμωρείται με 10.000 ευρώ πρόστιμο και άμεση απέλαση.

2)Όποιος λαθρομετανάστης δεν έχει να πληρώσει 10.000 ευρώ πρόστιμο μπαίνει στη φυλακή μέχρι να πληρωθεί το ποσό είτε με πρωτοβουλία του ιδίου είτε από την πρεσβεία του.

3)Όποιος παρέχει στέγη σε παράνομο λαθρομετανάστη με οποιαδήποτε σχέση τιμωρείται από ένα μέχρι τρία χρόνια φυλάκιση και χωρίς αναστολή.

4)Όποιος παρέχει εργασία σε παράνομο λαθρομετανάστη τιμωρείται από ένα έως τρία χρόνια φυλάκιση και χωρίς αναστολή.

5)Όποιος δημόσιος υπάλληλος ή ιατρός αντιληφτεί λαθρομετανάστη, υποχρεούται να το αναφέρει αμέσως στην αστυνομία αλλιώς τίθεται σε διαθεσιμότητα από ένα έως τρία χρόνια ή αν είναι ιδιώτης γιατρός τιμωρείται με άμεση αφαίρεση της άδειας ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος από ένα έως τρία έτη.

Καταλάβατε τώρα κύριοι Πάκη και Κωστάκη μας, πως αντιμετωπίζουν τα σοβαρά κράτη τη λαθρομετανάστευση; Πάρτε λοιπόν το μάθημα σας από τους γείτονες Ιταλούς… οι οποίοι μάλιστα έχουν ποσοστό μεταναστών επί του ημεδαπού πληθυσμού μόνο 2.5% άν και είναι 65 εκατομμύρια οι Ιταλοί ενώ εμείς είμαστε 10 εκατομμύρια Έλληνες στην Ελλάδα και έχουμε 40% ποσοστό μετανάστες επί του ημεδαπού πληθυσμού....

Γιατί τα πράγματα είναι πολύ απλά όπως καταλαβαίνετε και εσείς το δυσκολεύετε πολύ περιέργως το πράγμα….


Τα αστεία και η ανοχή που έδειξε ο Ελληνικός λαός από το 1990 τελείωσαν. Να αναλάβετε τις ευθύνες σας εδώ και τώρα για να μην απελαθείτε και εσείς μαζί με τους λαθρομετανάστες σας. Η μπουρδελοποίηση της χώρας τελειώνει εδώ, πάρτε το χαμπάρι.


http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/06/blog-post_6775.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου