Χρήστες OnLine

Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

«Αντιεξουσιαστές» για κλάμματα: Το «ίνδαλμα» που έγινε… «τρελλός»

«Έτσι ξηγιούνται τα παλικάρια. Για τον Αλέξη, ρε!» είπε το «ίνδαλμα» των αναρχικών. Για τον Αλέξη (Δεκέμβριος 2008) σκότωσαν τον Αμανατίδη 5 χρόνια πριν!



Όπως έγινε γνωστό από τα μέσα ενημέρωσης, ο γνωστός «αντιεξουσιαστής» Ν. Κουνταρδάς ομολόγησε χθες την δολοφονία του ειδικού φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη, 2 μόλις μέρες μετά την αποφυλάκισή του. Σε όλη την διάρκεια του εγκλεισμού του, οι «σύντροφοί» του είχαν μετατρέψει σε Ήρωα έναν προβληματικό άνθρωπο με σωρεία παραβάσεων στο ενεργητικό του. Ο ίδιος είχε προχωρήσει σε «απεργία πείνας και δίψας» πολλών ημερών και έτσι απέδειξε την… υπεράνθρωπη φύση του. Όλο αυτό το διάστημα, οι αναρχικοί πραγματοποιούσαν εκδηλώσεις υποστήριξης στο πρόσωπο του «αδίκως διωκόμενου» Κουνταρδά που το κράτος ήθελε να εξοντώσει, μάλλον για το… βαθύ πολιτικό του υπόβαθρο (ξυλοδαρμός, ληστεία, εμπρησμοί).


Κάπως έτσι φτάσαμε στην αποφυλάκιση του (με χρηματική εγγύηση 3000 ευρώ) και στην αιφνιδιαστική ομολογία του μόλις χθες για την δολοφονία του ειδικού φρουρού Χ. Αμανατίδη. Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση εκείνη καμία οργάνωση δεν ανέλαβε ποτέ την ευθύνη…


Οι «σύντροφοι» πάγωσαν… Ο Ν. Κουνταρδάς είναι… «τρελλός». Φταίνε τα φάρμακα που του χορήγησαν, φταίει η αντιτρομοκρατική, φταίει το σύμπαν… Από «ήρωας»… «τρελλός»!


Ο Κουνταρδάς όμως ξεδίπλωσε την πολιτική του σκέψη βγαίνοντας από από το γραφείο του 3ου ειδικού ανακριτή, που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας του ειδικού φρουρού, όπου οδηγήθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί. Μία δήλωση ήταν αρκετή: «Έτσι ξηγιούνται τα παλικάρια. Για τον Αλέξη, ρε!» είπε το «ίνδαλμα» των αναρχικών. Για τον Αλέξη (Δεκέμβριος 2008) σκότωσαν τον Αμανατίδη 5 χρόνια πριν!


Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούμε ξανά στα ΣΥΓΚOΙΝΟΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ της κόκκινης τρομοκρατίας. Αυτό ας απασχολήσει εκείνους που τον Δεκέμβρη του 2008 έθεσαν σε ομηρία τους Έλληνες πολίτες στα χέρια (και τις μολότωφ) του αναρχικού παρακράτους.


Η υπόθεση Κουνταρδά αρχίζει να ξεδιπλώνει μία-μία τις «αρετές» του αναρχικού χώρου και η συνέχεια θα είναι άκρως απολαυστική. Ήδη οι δικηγόροι του υποστηρίζουν ότι όσα είπε στους αστυνομικούς τα είπε ευρισκόμενος σε κατάσταση στρες ενώ δεν μπορούσε να ληφθεί γραπτή κατάθεση και ο φάκελος είναι ανοικτός στη Δικαιοσύνη και δεν υπάρχει έγγραφη κατάθεσή του στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.


Διαλύστε το μαρξιστικό παρακράτος – Η μόνη λύση!

1 σχόλιο:

  1. χα χα,οι αναρχοαπλυτοι βλεπουν παντου χουντα και ζητουν εκδικηση,ειναι ολοι τους για ψυχιατρο ρε παιδια...
    απορω πως δεν αρχισανε ακομα στο ιντιμιντια να καλουν για λευτερια στον συντροφο...
    χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή