Χρήστες OnLine

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΟΙ 10 ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ! ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΚΑΙ Ο ΠΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ!


Με «βόμβα» έτοιμη να εκραγεί μοιάζει η κατάσταση στο ακριτικό Αγαθονήσι. Οι 10 εθνοφύλακες του νησιού παρέδωσαν τα όπλα τους στον πρόεδρο της Κοινότητας, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να καταδείξουν το αδιέξοδο στο οποίο έχει φθάσει η συγκέντρωση λαθρομεταναστών που καταφθάνουν από την Τουρκία.

Την περασμένη Πέμπτη μόνο, 193 άτομα από το Αφγανιστάν, την Παλαιστίνη και την Σομαλία εντοπίστηκαν σε βάρκες ανοικτά του Αγαθονησίου και προωθήθηκαν από το Λιμενικό στο νησί, όπου οι μόνιμοι κάτοικοι ανέρχονται σε 170.

Οι κάτοικοι τους προσφέρουν νερό, φαγητό και ρούχα, όπως κάνουν άλλωστε κάθε φορά όταν οικονομικοί μετανάστες εγκαταλείπονται από Τούρκους δουλεμπόρους στα ανοικτά του νησιού.

Παρ' όλα αυτά όμως, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι του νησιού, αλλά και ο εκπρόσωπος των εθνοφυλάκων, τις τελευταίες ώρες οι λαθρομετανάστες άνοιξαν τα σπίτια τους, έκλεψαν ρούχα, τρόφιμα, σεντόνια, κουβέρτες, φτάνοντας στο σημείο ακόμη και να αφοδεύσουν στο πάτωμα και να ουρήσουν στο ιερό της εκκλησίας του νησιού. «Δεν είμαστε ρατσιστές, αλλά θα μας αναγκάσουν να γίνουμε» δηλώνουν οι κάτοικοι και προειδοποιούν ότι το κακό δεν θα αργήσει να συμβεί.

Και ο Πάκης... στην κοσμάρα του....

Από το zougla.gr

ΥΓΡΟ ΠΥΡ: Λύση υπάρχει. Πετάξτε τους στη θάλασσα για να δώσετε το καλό παράδειγμα στους επόμενους ή βάλτε τους σε βάρκες και πείτε τους να κωπηλατήσουν όλο ευθεία προς Τουρκία και μη τολμήσουν να γυρίσουν πίσω γιατί θα γίνουν σουρωτήρι για μακαρονάδα. Δεν υπάρχει καμία άλλη λύση, μη το ψάχνετε άλλο το θέμα.


http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/06/10.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου