Χρήστες OnLine

Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ!

Το Βήμα και το… βλήμα: «Αντισυγκέντρωση» κατά μουσουλμάνων χαρακτηρίζει το «Βήμα» την ετήσια Τελετή Μνήμης για την Άλωση της Πόλεως…

Προσπαθούν με κάθε τρόπο να δημιουργούν κλίμα τρομοκρατίας κάθε φορά που οι Εθνικιστές θέλουν να πραγματοποιήσουν μια συγκέντρωση. Τελευταίο παράδειγμα, το δημοσίευμα του Βήματος περί … αντισυγκεντρώσεως των Εθνικιστών απέναντι στην πορεία των μουσουλμάνων! Το άρθρο που φέρει τον τίτλο «Πορεία μουσουλμάνων και αντισυγκέντρωση» γράφει μεταξύ άλλων: Στην πραγματοποίηση συλλαλητηρίου αύριο το απόγευμα, στις 18.00, με σημείο συγκέντρωσης την Ομόνοια, εμμένουν οι μουσουλμάνοι της Αθήνας ζητώντας από την κυβέρνηση την άμεση τιμωρία του αστυνομικού ο οποίος, σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, έσκισε αντίτυπο του Κορανίου. Οι εκπρόσωποι μάλιστα των διαφόρων κοινοτήτων δεσμεύονται ότι θα υπάρξει περιφρούρηση στη διάρκεια της πορείας για την αποφυγή επεισοδίων και ότι θα διαδηλώσουν ειρηνικά.

Την ίδια περίπου ώρα και σε μικρή σχετικά απόσταση, στην πλατεία της Μητρόπολης, ομάδες ακροδεξιών με την υπογραφή «Επιτροπή Εθνικής Μνήμης» καλούν σε συγκέντρωση για να τιμηθεί, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, «η αντίσταση του αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στους Οθωμανούς». Υπενθυμίζεται ότι αύριο, 29 Μαΐου, είναι η επέτειος της Αλωσης της Πόλης από τον οθωμανικό στρατό.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, το γνωστό συγκρότημα βγάζει τα δικά του συμπεράσματα για την εκδήλωση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ. Στον τίτλο την αποκαλεί «αντισυγκέντρωση» ενώ φροντίζει να το «διορθώσει» μέσα στο κείμενο! Το θράσσος τους πλέον δεν έχει όρια, αλλά το Βήμα μάλλον θεωρεί ηλίθιους τους αναγνώστες του για να υποτιμά με τέτοιο τρόπο την νοημοσύνη τους…

Η εκδήλωση για την Άλωση της Πόλης, πραγματοποιείται επι σειρά ετών στην Μητρόπολη Αθηνών (εκεί όπου πέρυσι οι αριστεροί «υπερασπιστές του ισλάμ», φωτογράφιζαν τα… οπίσθιά τους) ως μία ελάχιστη απόδοση Τιμών στους Τελευταίους Υπερασπιστές της Αυτοκρατορίας.


Για να βοηθήσουμε τους κυρίους του Βήματος στην ΑΛΗΘΙΝΗ ενημέρωση των αναγνωστών τους, τους ενημερώνουμε ότι η μόνη αντισυγκέντρωση που μπορεί να γίνει το βράδυ της Παρασκευής είναι εκείνη των αναρχομαρξιστών αλητών που ήδη διαδίδουν πως θέλουν να εμποδίσουν τους Έλληνες να Τιμήσουν την Θυσία του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, συνοδεύοντας τις φήμες αυτές με θρασύδειλες απειλές για ένα νέο… «κτύπημα» κατά του ρατσισμού.

Ποιος θα δικαιωθεί τελικά θα το ξέρουμε σε 24 ώρες. Από αυτό εδώ το βήμα πάντως, καλούμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να Τιμήσουν μαζί μας την Μνήμη της 29ης Μαϊου, στην πλατεία Μητροπόλεως και ώρα 7 μμ.

295-09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου