Χρήστες OnLine

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

29η Μαΐου: Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ – Τελετή Μνήμης στην πλ. Μητροπόλεως

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009, 7 μμ, όπως κάθε χρόνο οι Εθνικιστές και οι Έλληνες πατριώτες καλούν σε συγκέντρωση μνήμης της Αλώσεως της Κωνσταντινούπολης. 556 χρόνια μετά την κατάλυση της Ελληνικής κυριαρχίας στα εδάφη τα οποία άνηκαν διαχρονικά στο έθνος μας, το μήνυμα της εκδήλωσης παραμένει ακόμα επίκαιρο.



Ίσως η πιο σημαντική, από τις επετείους των τελευταίων χρόνων, διότι μετά την πλήρη ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ, έχει καταστεί περισσότερο από σαφές στον καθέναν, ότι βρισκόμαστε υπό κατοχή.

Η Αθήνα δυστυχώς σε αντίθεση με την Πόλη, δεν πολιορκήθηκε φανερά, ούτε και κάποιος της κήρυξε ανοιχτά τον πόλεμο. Όπως τότε, έτσι και τώρα, αυτοί που άνοιξαν την Κερκόπορτα ήταν τυπικά ομοεθνείς μας, με την ψυχή ξεπουλημένη στον εχθρό και το χρήμα. Οι ομοιότητες πάμπολλες και οι συνειρμοί που μπορούν να γίνουν, μας δίνουν μια ευκρινή εικόνα της παρακμή στην οποία αναγκαζόμαστε να επιβιώνουμε.


Όταν γεννηθήκαμε είχαν ήδη κατακτήσει την πατρίδα μας, καταλύσει την εθνική μας ανεξαρτησία καθώς και αναστείλει το δικαίωμα στην αυτοδιαχείριση του λαού και της φυλής μας.


Τώρα προσπαθούν να κλέψουν και τη συλλογική μας μνήμη, μετά τον επιθανάτιο ρόγχο της οποίας, θα απολεσθεί δια παντός η εθνική μας συνείδηση ταυτότητα. Κάτι που δεν κατάφεραν να κάνουν και στο παρελθόν όταν ήμασταν – φανερά – σκλαβωμένοι και επαναστατήσαμε, σπάζοντας τα αλλότρια δεσμά τους, επιτυγχάνοντας μια μεγαλειώδη εθνεγερσία.


Για αυτό το λόγο, στις 29/5 θα είμαστε εκεί, στις 7 το απόγευμα, να δηλώσουμε μαχητικό ΠΑΡΟΝ ενάντια στις εθνοδιαλυτικές μεθοδεύσεις της Νέας Τάξης, ενθυμούμενοι την Θυσία του Αγίου του Ελληνισμού και των Εκλεκτών Υπερασπιστών της Βασιλεύουσας…


295-09

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΙΟΥ 7ΜΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου