Χρήστες OnLine

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Η «πολιτιστική» δράση και μια εγκληματική ενέργεια αναρχικών πριν 2 μήνες

ΟΤΑΝ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ”: Τότε, συνελήφθησαν στην πόλη των Τρικάλων ο ληστής κι ο συνεργός του, μετά από ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας της πόλης. Ο ληστής, 46χρονος ημεδαπός αναρχικός. Ο συνεργός, ο 70χρονος Ιταλός αναρχικός Μπονάνο(“νεαρός” και αυτός;).


Βεβαίως, όταν βλέπεις έναν ηλικιωμένο άνθρωπο σου εμπνέει σε πρώτο βαθμό τον σεβασμό. Όταν όμως μιλάμε για έναν άνθρωπο εβδομήντα ετών, που ήρθε σε άλλη χώρα με κύριο σκοπό τις ληστείες (από την πρώτη απέτυχε παταγωδώς όπως ο Βούτσης και λοιποί αναρχικοί, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι χωρίς το παρακράτος οι αναρχικοί είναι τρωτοί μέχρι αηδίας) τότε το πιο απλό συμπέρασμα είναι ότι αυτός ο άνθρωπος είναι φύσει εγκληματίας.


Βεβαίως, ο Αλφρέντο Μπονάνο δεν ήταν τυχαίος – ήταν… καθηγητής Πανεπιστημίου στην Ιταλία, ενώ ένα μήνα πριν είχε δώσει και διάλεξη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Βλέπουμε λοιπόν, ότι ακόμα και τα πιο «διαβασμένα» μυαλά του αναρχοαριστερού χώρου, έχουν συνειδητή τάση προς το έγκλημα, κι όλη τους η φλυαρία περί ενός «ειρηνικού και δίκαιου κόσμου», δεν είναι παρά μία παραπλάνηση που με την κάλυψη του ίδιου του Συστήματος πιάνει τόπο.


Όσον αφορά την αναρχική γιάφκα «Ρεσάλτο», η αστυνομία ήξερε πολύ καλά τι συμβαίνει εκεί μέσα κι ο Χρυσοχοΐδης δεν θα ρίσκαρε ένα αστυνομικό φιάσκο αν ήταν απλά ένα… πολιτιστικό στέκι. Ωστόσο, το «timing» ήταν τέλειο για όλους, καθότι εάν οι αστυνομικές δυνάμεις επέλεγαν να μπουν μέσα δύο τρεις ώρες μετά, τότε θα ήταν που θα έβρισκαν τα μπουκάλια με τις μολότοφ έτοιμα και τα παιδιά του αντιπροέδρου της Βουλής καθώς και τα υπόλοιπα πλουσιόπαιδα τώρα θα ήταν ακόμα μέσα σε ένα κελί. Τους πιάσανε δηλαδή πριν βάλουν χέρι στο βάζο με το γλυκό, κι έτσι η ποινή ήταν ανώδυνη.


Όσοι από εσάς θυμούνται δυο μήνες μετά τον Μπονάνο, άλλοι τόσοι ελάχιστοι θα θυμούνται σε αντίστοιχο διάστημα τα καλόπαιδα του «Ρεσάλτο». Βλέπετε, η δημοσιογραφία, εκτός από αποκαλύψεις, καλύπτει που και που…


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου