Χρήστες OnLine

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Αγιος Παντελεήμονας: Η κρατική τρομοκρατία δεν θα περάσει - αναρχουπάλληλοι τσιράκια του παρακράτους του πασοκ



Εχθές το απόγευμα εκατοντάδες κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα οργάνωσαν ακόμη μια πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και την γκετοποίηση της περιοχής τους. Η συγκέντρωση έλαβε τέλος ομαλά και ο κόσμος διαλύθηκε.



Όμως, κατά τα μεσάνυχτα, όπως και παλαιότερα, καμιά 200αρια αναρχικοί από την βίλα Αμαλίας πήραν εντολές να χτυπήσουν την συγκέντρωση. Συνοδευόμενοι από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και παρότι έφεραν τον συνηθή οπλισμό, έφτασαν στην περιοχή και επιδόθηκαν ανενόχλητοι σε πετροπόλεμο και καταστροφές.


Στην θέα των άπλυτων πολλοί θαμώνες της περιοχής συγκεντρώθηκαν και πάλι. Οι υπερασπιστές της πλατείας κατάφεραν να απωθήσουν τους παρακρατικούς και τους πήραν στο κυνήγι. Ο κόσμος κατευθύνθηκε προς το άνδρο των αναρχικών με πρόθεση να δώσει επιτέλους ένα καλό μάθημα στα άνανδρα παρακρατικά σκουπίδια του συστήματος.

Τότε μόνο επενέβησαν οι δελτάδες μαζί με διμοιρίες των ΜΑΤ που κατεύθασαν στην περιοχή κάνοντας χρήση χημικών και χτυπωντας μόνο του κατοίκους. Ο αγανακτισμένος κόσμος συγκρούστηκε με τις δυνάμεις της αστυνομίας και σημειώθηκαν αρκετές προσαγωγές.






Για πολλοστή φορά γίνεται πασιφανές ότι οι αναρχικοί ελέγχονται και πρστατεύονται από το κράτος. Στόχος τους ήταν να προκαλέσουν τους κατοίκους, δίνοντας αφορμή στην αστυνομία να επέμβει και να τους χτυπήσει.



Ντροπή στο κράτος, ντροπή σε όσους αστυνομικούς συνεργούν στην κρατική τρομοκρατία!

Τα σχέδια του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο θα αποτύχουν, αλλά θα συσπειρώσουν ακόμη περισσότερο το κίνημα των κατοίκων της περιοχής οι οποίοι είναι πια αποφασισμένοι για όλα!

ΕΨ

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ – ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΕΠΟΧΗ ΑΡΚΟΥΔΕΑ: Οι κάτοικοι του Άγιου Παντελεήμονα, οι οποίοι δέχθηκαν την απρόκλητη και βίαιη επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων, με την προτροπή του επικεφαλής τους «τσακίστε τους», κτυπημένοι και τραυματισμένοι οι περισσότεροι, οδηγούνται στον Εισαγγελέα με κατηγορίες όπως αντίσταση κατά της αρχής, απόπειρα βαριές σωματικές βλάβες κλπ. Όλα αυτά ενώ ήταν γνωστό ότι οι άνθρωποι βρισκόντουσαν στα καφενεία της περιοχής τους όταν δέχθηκαν την επίθεση των αναρχικών, που πήγαν εκεί με την συνοδεία των ΜΑΤ, τα οποία στην συνέχεια επιτέθηκαν στους κατοίκους και έριξαν χημικά μέσα στα σπίτια, ενώ χυδαιολογούσαν και εξύβριζαν ακόμη και ηλικιωμένες γυναίκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή