Χρήστες OnLine

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Το ξεπουλημα ξεκίνησε.. και οι Ελληνες που ψήφισαν ανθέλληνα Παπανδρέου τρίβουν τα μάτια τους και δεν τα πιστέυουν....

Ο ανθέληνας ξεπουλημένος πρωθυπουργός Παπανδρέου, έκανε τις εξής εμετικές δηλώσεις στην ομιλία του στις εργασίες του Παγκόσμιου Φόρουμ για τη Μετανάστευση που διεξάγεται στο Μέγαρο Μουσικής ....

"Προτείνουμε την απόκτηση ιθαγένειας με τη γέννηση του νέου ανθρώπου στην επικράτειά μας. Μέσα από τη θεσμοθέτηση και ενός διαλόγου με τις Μεταναστευτικές Οργανώσεις, ενός διαλόγου με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, που ασχολούνται εντατικά με το ζήτημα της μετανάστευσης, αλλά και με τη συμμετοχή των μακροχρόνια διαμενόντων μεταναστών στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που είναι και μία επιταγή της Ευρωπαϊκής Ένωσης.τόνισε ο πρωθυπουργός." ( τι εστι ΜΚΟ? .. διαβάστε ΕΔΩ ... και ΕΔΩ ... και ΕΔΩ .. )


"Η πρώτη πρόκληση σήμερα"είπε ο κ. Μπαν "είναι η οικονομική κρίση και η διασφάλιση του ευάλωτου χαρακτήρα των μεταναστών που λόγω της κρίσης που εμφανίζεται στους τομείς όπου συνήθως απασχολούνται (οικοδομή, βιομηχανία, τουρισμός), αντιμετωπίζουν το πρόβλημα ανεργίας που γι’ αυτούς είναι υψηλότερη απ' ότι σε άλλους εργαζόμενους." ( ενώ οι Έλληνες με 16% πραγματική ανεργία και με το 19% του πλυθησμου κάτω απο τα όρια της φτώχια καλοπερνάνε... ας βρούμε δουλειά στους λαθρομετανάστες και χεστους τους Ελληνες.. αυτοι είναι μόνο για τους φόρους.. διαβάστε εδώ : Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΠΡΩΤΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΛΑΓΝΕΙΑ!)


"Επίσης, από την οικονομική κρίση δημιουργείται και κοινωνικό πρόβλημα καθώς οι μετανάστες μετατρέπονται σε αποδιοπομπαίους τράγους καθώς θεωρούνται υπεύθυνοι για τα χαμηλά ημερομίσθια, κάτι όμως που δεν οφείλεται σε αυτούς." ( και σε ποιούς οφείλεται? αυτοί δεν ενισχύουν το παραεμπόριο? αυτοί δεν δουλεύουν ανασφάλιστοι και έτσι τους προτιμούν οι εργοδότες? αυτοί δεν δουλέουν με τα μισά χρήματα κάνωντας να τους επιλέγουν έναντι των νόμιμων Ελλήνων? ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΑΝΙΚΑΝΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ... διαβάστε εδώ : 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ! ΟΥΤΕ ΛΕΠΙ ΑΠΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ!)


"Επιπλέον, αναμένονται και νέα μεταναστευτικά ρεύματα λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων όπως πλημμύρες, ξηρασία κλπ." ( ακούτε Ελληνες. να αναμένουμε λέει κιαλλους λαθρομετανάστες επειδη είχε πλημμύρες στο πακισταν..!!! τι αλλο να σχολιάσουμε .. ο άνθρωπος απλά μαθαίνει απέξω και τα λέει αυτα που τον βάζουν τα ανθελληνικά αφεντικά του και οι Αμερικανοί.. άβουλος και ανίκανος απλά.. )


"
Ο κ. Παπανδρέου σημείωσε ότι η μετανάστευση στις χώρες υποδοχής έχει συμβάλει, μεταξύ άλλων, στην κάλυψη κενών θέσεων εργασίας και στη δημιουργία πρόσθετων θέσεων απασχόλησης για το γηγενή πληθυσμό, τη βελτίωση των δημογραφικών δεικτών, τη στήριξη των ασφαλιστικών συστημάτων, τη μείωση του κόστους παραγωγής, τη συγκράτηση πληθωριστικών πιέσεων και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας οικονομιών." ( ΝΑΙ οι λαθρομεταναστες και οι παράνομοι δολοφόνοι που έχουν γκετοποιήσει την Αθηνα εχουν συμβάλει αποφασιστικα στην βελτίωση της ελληνικής κοινωνίας. το βλέπουμε καθημερινα στους δρόμους της Αθήνας και σε άλλες πολεις της Ελλάδας. η οικονομία μας απο την άλλη μεριά έχει γίνει πολυ ανταγωνιστική χάρη στους λαθρομετανάστες.... διαβάστε εδώ )




Κύριε παπανδρέου/υποχείριο .. θέλετε να μάθετε πως
κανείς πια δεν μπορεί να αποκρύψει ότι η αλλοδαπή εισβολή συμβάλλει καταλυτικά στην ακραία επιδείνωση της κρίσης της ελληνικής οικονομίας. Και εδώ η βασική παράμετρος του ζητήματος είναι τούτο: Οι αλλοδαποί εξάγουν στις χώρες της προέλευσής τους το μεγαλύτερο μέρος των εισοδημάτων τους. Πρόκειται για ποσά που όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι, αν τα εισέπραττε η ελληνική εργατική τάξη και αν παρέμειναν στη χώρα, σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, θα αρκούσαν για να αναζωογονήσουν την αγορά και να δημιουργήσουν πολλές νέες θέσεις εργασίας.

Είναι, επίσης, πασίγνωστο ότι όλοι οι ξένοι κάνουν αιματηρές οικονομίες και καταναλώνουν εντός της χώρας μας ό,τι λιγότερο μπορούν, προκειμένου να αυξήσουν τα ποσά που στέλνουν στις χώρες τους.

Το θέμα έχει όμως και πολλές άλλες πτυχές. Καθώς η κρίση εξελίσσεται, η ανεργία αυξάνεται με αλματώδη τρόπο. Αυτή πολλαπλασιαστική αύξηση της ανεργίας κτυπά ιδιαίτερα τα πιο φτωχά και πιο νεαρά στρώματα της εργατικής τάξης, εκεί όπου ο ανταγωνισμός της φτηνής εισαγόμενης εργασίας είναι περισσότερο έντονος.

Η κρίση, το κλείσιμο κι άλλων παραγωγικών μονάδων, από τις ελάχιστες που είχαν παραμείνει στη χώρα, οι απολύσεις, η γοργή αύξηση και επέκταση της μαύρης και γκρίζας εργασίας, και δίπλα σε όλα αυτά η ύπαρξη εκατομμυρίων ξένων λαθρομεταναστών, διατεθειμένων να δουλέψουν για όσο-όσο, συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα, που οι συνέπειές του αργά ή γρήγορα θα εκδηλωθούν με δραματικό τρόπο.

Μια άλλη παράμετρος του προβλήματος είναι ότι η μεγάλη πλειονότητα των ξένων εργατών είναι δραματικά καθυστερημένη σε εργασιακή εμπειρία, εξειδίκευση και τεχνογνωσία. Οι ξένοι είναι ανειδίκευτοι ή ελάχιστα ειδικευμένοι.

Γιαυτά τα παραπάνω.. και οχι μόνο.. οι ψηφοφόροι του πασόκ τριβουν τα μάτια τους και δεν πιστεύουν αυτά που ακούνε.. γιαυτά τα παραπάνω οι Ελληνεςέχουν φτάσει στο αμήν.. και είναι ζήτημα χρόνου πια η κοινωνική έκρηξη των Ελληνων.. ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ .. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ.. ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΗΠΕΙΡΟ...


ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ . ΔΗΜΟΨΙΦΗΣΜΑ ΤΩΡΑ . Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ . Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


διαβάστε και αυτό

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟΥΣ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ


1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Ε ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΘΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΡΕ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ? ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ! ΗΛΙΘΙΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ! ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή