Χρήστες OnLine

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ...ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΕ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ


Η "ανυπόστατη εκδήλωση"....., της οποίας "πρωτοστάτησαν" οι πλέον "κουλτουριάρηδες" ανιστόρητοι αλλά και "πράκτορες" του ΣΟΡΟΣ και των οποίων οι "απόψεις" των στρέφονται ξεκάθαρα κατά της Ελλάδας και εναντίων των Ελλήνων,....... έχουν μεταξύ άλλων και το ιδίωμα ότι ανήκουν και σε διαφορετικές κομματικές αποχρώσεις πέραν των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ του κυρίου Τρεμόπουλου και του ΟΥΡΑΝΙΟΥΤΟΞΟΥ του πράκτορα Βοσκόπουλου.

Όπως ο κύριος ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ..... που βρίσκεται δίπλα στον κύριο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ.............. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, 2008, ΕΛΑΒΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ 37% !), ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ "KINEITAI ΣΤΟΝ " ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ΠΑΣΟΚ)!!!

ΣΧΟΛΙΟ: ΤΕΛΙΚΑ ..... ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΟΤΙ ΤΆΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΉΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...... ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ..... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΧΑΙΡΕΣΊΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ???????



ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ , ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ-ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ..

ΖΩΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ , ΑΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ , ΚΑΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΔΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου